Screenshot
Screenshot

Hajdukov nesuđeni play off: Noah razbio Ružomberok, susret bio prekinut više od 20 minuta

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 20.08.24. | 20:24

U Jerevanu je odigrana prva utakmica doigravanja za Konferencijsku ligu

Da je Hajduk prošao Ružomberok, igrao bi ovog utorka u Jerevanu, no ovako je Noah ugostio Slovake i u prvom dvoboju play offa Konferencijske lige uvjerljivo slavio rezultatom 3-0, u potpunosti razbio suparnika.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Junak poljudskog dvoboja, vratar Thomaš Frühwald pogriješio je već u četvrtoj minuti kada je slabo reagirao na jedan neopasni udarac, pa je priskočio Goncalo Gregorio i zabio za 1-0. Domaći su bili puno bolji, Slovaci tek dvaput zaprijetili iz kontranapada, ali objektivno vratar Ognjen Čančarević nije imao posla.

U 69. minuti nestalo je električne energije u čitavom kvartu u Jerevanu, gledatelji su upalili svjetiljke na mobitelima i strpljivo čekali da se kvar otkloni. Sve skupa je trajalo više od 20 minuta, dok utakmica nije nastavljena. Nakon mraka, domaći su zabili još jedan pogodak iz kaznenog udarca nakon što je Jan Maslo igrao rukom, a s bijele točke bio je siguran Gor Manveljan u 79. minuti.

U sudačkoj nadoknadi u potpunosti su dokrajčili Slovake kada je za konačnih 3-0 zabio Matheus Aias (90.+2). Uzvrat je idući tjedan u Slovačkoj, a Ružomberok po svemu prikazanom ima samo teoretske izglede za prolaz.(dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

NoahRužomberokHajdukKonferencijska liga

Ostale Vijesti