Marko Lukunić/PIXSELL
Marko Lukunić/PIXSELL

Hajdukov kapetan se uskoro (privremeno) vraća pred vrata

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.10.24. | 08:01

Poznata Gattusova rotacija ima za cilj držanje budnosti

Poznato je da je trener Hajduka Gennaro Gattuso rekao da će svakih nekoliko utkamica napraviti promjenu na vratima kako bi prvog kapetana kluba Lovru Kalinića držao budnim.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sigurno je da će Kalinić braniti u srijedu u Kupu kod Mladosti iz Ždralova, ali vrlo vjerojatno je da bi moga i ranije, već u subotu protiv Lokomotive na Poljudu u 16 sati (MAXSport1).

Znači, prvi vratar Ivan Lučić mogao bi se malo odmoriti, nije to vezano za iskazanu nesigurnost u prvih pola sata protiv Slaven Belupa, nego to je Gattusov postulat.

Talijanski trener ima praksu priliku dati Kalinićiusvako toliko, pa je sad došao red na njega. Posljednji put na vratima bio je 17. rujna kod Bilogore '91, a prije toga je još branio na Poljudu protiv Slaven Belupa i Varaždina. Sva tri susreta su prošla bez 'štete', ipak je Kalinić nekadašnji reprezentativac i iskusni internacionalac, pa on to odrađuje rutinski.

Vidjet ćemo hoće li, ako Hajduk ode do kraja, braniti sve utakmice u Kupu, ovako će čekati priliku jednom mjesečno kod Gattusa, a sada bi, eto, mogo spojiti dva susreta u nizu. (dku)



Tagovi

HajdukLovre KalinićGennaro GattusoIvan LučićNK LokomotivaMladost ŽdraloviHrvatski nogometni kupHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti