Hajduk u Parku mladeži pronašao sportskog direktora?

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.04.16. | 12:32

Nakon povlačenja Gorana Vučevića s pozicije sportskog direktora Hajduka, Nadzorni odbor dao je Damiru Buriću potpunu slobodu da ili pronađe njegova zamjenika ili sam preuzme tu funkciju.

Hajdukov stožer pun je bivših igrača Splita, osim trenera Damira Burića, trenera golmana Tonćija Gabrića i koordinatora u omladinskom pogonu Gorana Pekasa, mogao bi im se priključiti i Tonći Bašić.

Nakon povlačenja Gorana Vučevića s pozicije sportskog direktora Hajduka, Nadzorni odbor dao je Damiru Buriću potpunu slobodu da ili pronađe njegova zamjenika ili sam preuzme tu funkciju. Burić još uvijek pregovara s kandidatima, a u međuvremenu sam obavlja oba posla.

No, čini se kako je naizgledniji za to mjesto Tonći Bašić. On je najbliži onome što Burić traži, a i osoba je koja je već radila taj posao s obzirom da tu funkciju obavlja u Parku mladeži već duži niz godina. Burić i Bašić poznaju se još iz vremena kada je trener Hajduka igrao za 'crvene', a Bašić je kao mladi igrač ulazio u prvu momčad.

Bašić je dugi niz godina vodio Split kao trener, on ih je i uveo u prvu ligu, no na tom mjestu ga je zamijenio Katalinić, dok je ovaj preuzeo ulogu sportskog direktora, koju bi sada mogao obavljati u Hajduku.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Tonći BašićDamir Burić

Ostale Vijesti