Hajduk Split
Hajduk Split

Hajduk tjedan želi zaključiti s dvije pobjede, na gostovanje kod trećeligaša u Kupu stižu najjače raspoložive snage

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 08.11.22. | 08:15

Bijeli danas u 14 sati (MAX SPort 1) gostuju u Bjelovaru gdje će ih dočekati Mladost Ždralovi, a očekuje se i veliki broj navijača

Hajduk nastavlja svoj put u obrani naslova Kupa, a ovog puta nakon pobjede u Cvetkovcu kod Tehničara gostovat će Bijeli u Bjelovaru gdje ih čeka ambiciozni trećeligaš Mladost Ždralovi. Koliko su ozbiljni u obrani Rabuzinovog Sunca govori činjenica da je trener Mislav Karoglan poveo u Bjelovar najjače snage s Markom Livajom. Najavio je Karoglan da će za utakmicu protiv Mladosti konkurirati svi zdravi igrači, a to bi značilo da nema danas Lovre i Nikole Kalinića te Tonija Borevkovića, Josipa Eleza i Anthonyja Kalika.

„Važno je da psihološki pripremimo momčad za situaciju u kojoj će domaćini biti maksimalno motiviran i tako se spremamo. Bitno je da imamo samo jedan cilj, mi smo branitelji naslova i tako pristupamo toj utakmici. Znamo da je to ambiciozan klub, uspjeli smo prikupiti neke informacije, ali ne previše jer jednostavno nije bilo moguće. Znamo da nas čeka jedan zahtjevan test“, kazao je Karoglan u najavi utakmice.

Kao i uvijek, gdje god Hajduk igra, očekuje se veliki broj navijača. Pred utakmicu za njih je poruku imao i Karoglan.

„Obećati im možemo prolaz i maksimalan pristup. Ja na ovakvim utakmicama volim dati određenu odgovornost na igrače, jer motivacija nakon derbija zna pasti. Ali svaku utakmicu moramo dati sve od sebe i onda pobjeda neće doći u pitanje.“

Nakon osmine finala Kupa pred Hajdukom je i posljednja utakmica polusezone u HNL-u. U subotu će u 17. kolu HNL-a gostovati u Koprivnici kod Slaven Belupa, a želja je ovaj tjedan završiti s obje pobjede. (KM)

Mogući sastav Hajduka:




Tagovi

HajdukMladost ŽdraloviHrvatski nogometni kupRabuzinovo Sunce

Ostale Vijesti