Hajduk se rješava stranca za kojeg je plaćeno 450 tisuća eura odštete

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 13.08.20. | 08:53

Samo jednu i pol sezonu plesao je na Poljudu.

Početkom prošle sezone, uprava Hajduka odlučila se riješiti igračkih 'viškova'. Neki su prodani, a neki su – poput Adama Gyurcsa – poslani na posudbu.

Mađarski krilni napadač na Poljud je stigao u siječnju 2018. godine, a na ljeto te iste godine otkupili su ga za 450 tisuća eura. Iako je bio jako dobar u prvoj godini na jugu Hrvatske, u drugoj je upao u manju igračku krizu što je ubrzo dignulo upitnike nad njegovom sudbinom.

Nakon samo godinu i pol dana odlučili su ga pustiti na posudbu, a on je proslijeđen u domovinu, u redove Puškaš Akademije. Gyurcso je u dresu PA upisao 29 nastupa, zabilježivši sedam golova i devet asistencija, ali unatoč dobrim brojkama Mađari ga nisu otkupili.

Lijevokrilni napadač je u dresu Hajduka upisao 12 golova i asistencija, a ovog ožujka napunio je 29 godina. Istekom posudbe vratio se na Poljud, ali mjesta za njega biti neće. Niti on želi ostati, niti ga u klubu planiraju zadržati, te se sada traži klub koji bi nešto platio za igrača kojem ugovor istječe za godinu dana.  

Dodajmo da Gyurcso prema Transfermarktu njegova vrijednost trenutno iznosi 800 tisuća eura.

(foto: Ivo Čagalj/Pixsell)


Tagovi

Adam Gyurcso

Ostale Vijesti