Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Hajduk se rastao s Ivanom Perišićem

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.08.24. | 15:38

Izjavu je nakon sastanka dao sportski direktor Nikola Kalinić

Hajduk se oglasio po pitanju Ivana Perišića službenim priopćenjem. Dugo se čekalo hoće li stići vijest da je Perija došao na trening,no sve što je izrečeno proteklih dana, bila je kap koja je prelila čašu kod obje strane. Nakon što je trener Gennaro Gattuso objavio da mu je igrač najavio odlazak i nije ga poveo u Kranjevičeviću, ostao je u Splitu,

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Perišić je prelomio u glavi da je nepoželjan te da želi potražiti drugu sredinu.

Uključio se napokon i sportski direktor Nikola Kalinić koji je da izjavu, a klub je objavio kao službenu.

Prenosimo priopćenje u cijelosti:

"U utorak ujutro na Poljudu je održan sastanak s Ivanom Perišićem te nam je sportski direktor Nikola Kalinić prenio sljedeće zaključke: 

- Žao nam je što se stvorila atmosfera koja se izrazito negativno odrazila na klub, ali posebno na Ivana i obitelj koji su nezasluženo doživjeli brojne neugodnosti. Znalo se od prvog dana da Ivan vjerojatno ostaje do kraja ljeta. Nažalost, u posljednjih nekoliko dana došlo je do nesuglasica koje su rezultirale sporazumnim dogovorom te su obje strane u mirnom tonu zaključile kako se suradnja neće nastaviti. U narednim danima ćemo donijeti odluku hoće li razlaz biti u formi transfera ili sporazumnog raskida ugovora. Zbog izrazite važnosti utakmice koja je pred nama, potpuni fokus cijelog kluba je na uzvratnoj utakmici zato pozivam navijače da daju punu podršku momčadi i stručnom stožeru pred ispunjenim Poljudom na putu prema play-offu.", poručio je službeni Hajduk.

Zaključena je neslavno tako jedna priča koja je mogla rezultirati uzletom Hajduka da se Perišić oporavio i ostao, no kako je Split grad koji od ljubimaca može napraviti neprijatelje, ovo je logičan slijed stvari. Perišić će pronaći novi klub, nema sumnje da će, kada bude pravi opet davati doprinos, a važan je hrvatskoj reprezentaciji zbog koje je došao u Hajduk kako bi se oporavio za Euro. (dku)



Tagovi

HajdukNikola KalinićIvan PerišićGennaro GattusoLjetni prijelazni rok 2024.Konferencijska ligaHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti