Ivo Čagalj/Pixsell
Ivo Čagalj/Pixsell

Hajduk predstavio treći ekološki dres, po prvi put u povijesti je zelene boje

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.06.23. | 20:54

Modeli su bili igrači i igračice Hajduka koji su na predstavljanje došli brodom

Hajduk je u sklopu manifestacije na platou veslačkog kluba Gusar predstavio treći dres koji će nositi u naredne dvije sezone. Zlatni je otišao u povijest, a po prvi put Hajduk će nositi dres zelene boje što pomalo golica maštu navijača, jer je sasvim neobičan, a Bijeli ni približno takav nisu imali. Sjećamo se maskirnog kojeg su nosili dvije sezone i zlatnog koji se taman udomaćio, a sad se treba naviknuti na novi s nekoliko zelenih nijansi uz koji idu bijele hlačice

Jedinstvena karakteristika ovog dresa je njegova izrada od 100% reciklirane plastike, certificirane prema "Global Recycled Standard". Za izradu samo jednog dresa koristi se čak 13 plastičnih boca od 0,5 litara, čime se pridonosi smanjenju otpada i zaštiti prirode.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.

Novi dres u posebnom dijelu programa nazvanog Za bolji svit - Hajduk Split! predstavili su prvotimci Josip Elez, Zvonimir Šarlija, Dario Melnjak i Roko Brajković te igračice ženske ekipe Hajduka Ana Bakalar i Anja Prskalo koji su na Gusarov ponton doplovili brodom.

„Ostvarenje snova i uzbuđenje. Čekam utakmice i dokazivanje. Dres je malo tvrđi nego inače, ali naviknut ćemo se“- rekao je Šarlija.

„Svi mi, a vjerujemo i navijači misle da će dres opisati naši rezultati. Vjerujemo da će rezultati biti dobri. U svlačionici je dobar miks. Idemo svi jako zajedno“, kazao je Melnjak,

Elez se vratio nakon stanke od nekoliko mjeseci…

„Nadam se da mi nazad nećemo imati posla, da će se više toga odvijati u napadu. Svi čekamo da krenu utakmice, da završi ova muka s treninzima“, poručio je Elez, a i Hajdukove igračice bile su zadovoljne kako izgleda novi dres. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukHrvatska nogometna ligaDario MelnjakJosip ElezRoko BrajkovićZvonimir Šarlija

Ostale Vijesti