Hajduk poslao napadača na posudbu u Varaždin

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 09.08.20. | 07:53

Samir Toplak je osigurao sjajan tandem u napadu.

Ivan Delić će u slijedećoj sezoni nositi dres Varaždina.

Napadač je prošlu sezonu proveo u Istri i poželio je i ovu ostati pod patronatom Ivana Preleca, no u Puli se trenutno događaju neke čudne stvari. Hajduk je čekao rasplet na Drosini, gdje su čelnici Vitorije, preko sportskog direktora Javiera Morana, uvjeravali kako će se sve riješiti poslije Orijenta. No, igrač i njegov menadžer su jednostavno izgubili strpljenje te je prihvaćena ponuda Varaždina.

Samir Toplak je prije par dana osigurao ostanak sjajnog Domagoja Droždeka, kojem će pridodati mladog talentiranog Delića te će imati odličan napad.

Dok s druge strane Istru i trenera Preleca, koji je uzeo par dana odmora, čeka teško razdoblje jer su iz kluba otišli su Grujević, Franić, Pavić, Močinić, Munivrana, Bušnje, Fintić, Maganjić, Sergi, Galilea, Delić, na izlaznim vratima i kapetan Čondrić te će sastav kompletirati nakon početka sezone.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar GERMANIJINE online ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mjestu, gdje morate obaviti mnogo više koraka kako biste se okladili, preko internetske stranice ili aplikacije germaniasport.hr samo u ŠEST koraka obavit ćete sve što je potrebno kako bi igra započela. Detaljne upute pogledajte OVDJE!

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice.

POVRATAK NA NASLOVNICU

(foto: Ivo Cagalj/PIXSELL)

 


Tagovi

Domagoj DrožđekSamir ToplakIvan Delić

Ostale Vijesti