Kraj utakmice: Hajduk - Varaždin 2:3

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 16.06.20. | 20:45

Razočaravajuća predstava 'bilih' na Poljudu u prvom dijelu, ali u drugom je to druga pjesma...

HAJDUK - VARAŽDIN 2:3

KRAJ UTAKMICE.

75' GOOOOOL!!! Mijo Caktaš fantastičnim udarcem ljevicom s nešto više od dvadeset metara šalje loptu u sami desni kut vratara gostiju, Nevistića.

49' IMA NADE ZA BIJELE! Mario Vušković, mladi stoper domaćih, zabija za smanjenje zaostatka na 1:3.

46' Počelo je drugo poluvrijeme.

45' KRAJ PRVOG POLUVREMENA

40' GOOOOL! Varaždinci vode 0:3, a ponovno je strijelac Domagoj Drožđek. Nakon prodora Obenga, kojega nije uspio zaustaviti Mujakića, dodaje do Posaveca koji Hamzi gura lopti kroz noge i servira Drožđeku za veliko vodstvo 0:3.

24' NOVI GOL GOSTIJU! Ovog puta Teklić pronalazi s desne strane na lijevoj Petra Mamića, a ovaj odličnim prizemnim udarcem s dvadesetak metara udaljenosti matira Josipa Posavca koji je mogao i bolje reagirati - 0:2.

19' ŠOK NA POLJUDU! Varaždin poveo protiv Hajduka nakon Mujakićeve greške u predaji lopte. Obregon je proigran u kontri, koji dodaje za Drožđeka a ovaj pogađa za vodstvo Toplakove momčadi 0:1

1' Utakmica je počela.

Nogometaši splitskog Hajduka danas igraju 29. kolo Prve hrvatske nogometne lige. Na Poljud im je stigla pretposljednja momčad prvenstva, Varaždin, a ono što je barem na papiru trebao bit lak zalogaj, pretvorilo se u pravu noćnu moru u prvom poluvremenu...

Nakon prvih 45 minuta semafor u Splitu pokazuje rezultat 0:3 za Varaždine, a najprominentnije ime prvog poluvremena definitivno je Domagoj Drožđek koji se dva puta upisao u strijelce, prvo u 19. minuti za početno vodstvo, a potom i u 40. minuti nakon lijepog prodora i servirane lopte na pladnju od strane Posaveca.

Drugi gol na utakmici djelo je Petra Mamića koji je poentirao odličnim prizemnim udarcem s dvadesetak metara udaljenosti, a Hajdukov Josip Posavec je bio nemoćan, iako ostaje dojam da je trebao bolje reagirati.

Sjajna predstava momaka Samira Toplaka u prvom dijelu, može li Tudorova momčad preokrenuti stvari u drugom poluvremenu?

(Foto: Pixsell)


Tagovi

NK VaraždinPetar MamićDomagoj Drožđek

Ostale Vijesti