REUTERS/Daniele Mascolo
REUTERS/Daniele Mascolo

Hajduk dovodi Antu Rebića!?

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 14.08.24. | 08:46

Slobodan je igrač, a povratak u Split u ovom trenutku djeluje kao win-win situacija.

Odlazak Ivana Perišića iz Hajduka je – stara vijest! Već u srijedu ujutro! Navijači su rekli što su imali, službeni Hajduk napisao je priopćenje, javnosti se obratio sportski direktor Kalinić, da bi onda za kraj balade riječ dobio i sam Perišić koji je u klub ušetao na glavni, a šest mjeseci kasnije izlazi na sporedni ulaz.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Osjeća se Perišić povrijeđeno i izdano, dok navijači po društvenim mrežama uglavnom drže ljestve treneru Rinu za kojeg smatraju da je u ovom slučaju u pravu.

Kako bilo, u i oko Hajduka je uvijek zanimljivo. Čak toliko da je manje od 24 sata po objavi odlaska Perišića bilo dovoljno da u klub sleti novi kapitalac. Doduše, nije još potpisano ništa, ali Sportske novosti i Dalmatinski portal navode kako je Ante Rebić blizu potpisa za Hajduk! O Rebiću ne pišu kao zamjeni za Perišića budući da su pregovori počeli puno prije nego što je došlo do razlaza s hrvatskim reprezentativcem. Plan je, dakle, bio imati i Rebića i Perišića, ali na kraju bi se navijači Hajduka mogli zadovoljiti 'samo' s bivšim članom Fiorentine, RB Leipziga, Eintranchta, Milana i posljednje Besiktasa kojeg je napustio nakon neslavnih godinu dana.

Rebić će uskoro proslaviti 31. rođendan, a iako je bez ikakve sumnje dosad napravio velike stvari u karijeri, u posljednjih nekoliko sezona forma mu je u silaznoj putanji. U inozemstvu je već 13 godina, a privrženost 'biloj boji' nikada nije skrivao. Koliko on treba Hajduku, isto toliko sada i Hajduk treba njega.

U svakom slučaju, Rebić je svakim danom sve bliži i bliži Hajduku. Hoće li do potpisa zaista doći, hoće li navijači dobiti novog mezimca, a hrvatski nogomet novu zvijezdu, tek ćemo vidjeti, ali prilično je jasno da je situacija postala prilično ozbiljna… (G)



Tagovi

Ante RebićHajdukHrvatska nogometna ligaHNL

Ostale Vijesti