Hajduk bez dva glavna napadača, u kadru i bivši igrač Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 04.05.19. | 10:37

Utakmica počinje u 16:30.

Nogometaši Hajduka danas nastavljaju svoj pohod ka Europi. Trenutno četvrtoplasirani splitski klub ima tri boda zaostatka za Osijekom koji se nalazi na mjestu koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu, a kako bi ostali u utrci za tim plasmanom, momčad Siniše Oreščanina mora uzeti sva tri boda u današnjoj utakmici.

ODIGRAJ Hajduk - Inter Zaprešić

Na Poljud dolazi zaprešićki Inter, a 'Bili' imaju određenih problema sa sastavom za današnji susret. Naime, zbog nakupljenih žutih kartona, Oreščanin ne može računati na napadača Jaira, kao i lijevog beka Domagoja Bradarića, dok zbog ozljede neće biti drugog napadača Adama Gyurcsa, kao ni Josipa Juranovića, Borje Lopeza i Stipe Vučura.

Iz tog razloga, trener Splićana će od prve minute na teren u vrhu napada poslati Mirka Ivanovskog i Francesca Tahiraja, dok će iza njih ordinirati preporođeni Mijo Caktaš. U veznoj liniji će biti trojka Hamza Barrya, Darko Nejašmić i Stanko Jurić, dok će Ante Palaversa početi s klupe, iako je dva puta poentirao ove sezone protiv Diva iz predgrađa.

Umjesto Bradarića, zaigrat će Fomitschow, a na u obrani će još biti i Svatok, Ismajli i Tudor. Zbog nepopunjenog kadra, Oreščanin je iz druge u prvu momčad pozvao Darija Špikića, 20-godišnjeg krilnog napadača koji je prošljog ljeta stigao iz druge momčadi zagrebačkog Dinama, a riječ je i o mladom reprezentativcu Hrvatske do 20 godina.

Momčad Samira Toplaka zaigrat će u formaciji 3-5-2 i svoje prilike će čekati iz kontri.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Siniša OreščaninJairoAdam GyurcsoMijo CaktašDario ŠpikićInter Zaprešić

Ostale Vijesti