FOTO: NK Osijek
FOTO: NK Osijek

Gyurcso: Mislio sam da ću završiti u B momčadi Hajduka pa sam došao u Osijek

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.02.21. | 14:31

Htio sam ga još dok sam bio trener Lecha i kada smo dobili informaciju da bi ga bilo moguće dovesti, nismo puno razmišljali, rekao je Bjelica

Adam Gyurcso posljednjeg je dana prijelaznog roka potpisao za Osijek. Pomalo iznenađujuće more je zamijenio rijekom Dravom, no zbog korona virusa nije odmah mogao preseliti na novo prebivalište. Napravio je to naknadno te je danas u društvu trenera Nenada Bjelice predstavljen u novome klubu.

Nosit će dres s brojem 24, a igrat će do kraja sezone. Barem zasad.

„Trener me doveo jer ima povjerenja u mene i vjerujem da ću se uspjeti nametnuti. Svjestan sam da je konkurencija u momčadi velika. Znam da je cilj osvajanje prvenstva i nadam se da ću dati svoj doprinos u ostvarenju tog cilja“, poručio je na predstavljanju.

Dodao je kako je u dobroj formi, bez obzira na pauzu koja je iza njega te da jedva čeka povratak navijača na tribine, jer zna koliko je na Gradskom vrtu dobra atmosfera. Također, napomenuo je da s prethodno čuo s mađarskim kolegom Kleinheislerom te da je ovo za njega bolja sredina nego što je to bio Split.

„Pogotovo zbog situacije u kojoj sam bio. Mislio sam da ću završiti u B momčadi kao što su završili neki drugi igrači. Zato smatram da je ovo iskorak za mene“, rekao je 29-godišnji Mađar.

S novom akvizicijom zadovoljan je i Bjelica, koji je naglasio kako su nastavili s listom dovođenja reprezentativaca.

„Sretni smo da je tu s nama. Sigurno će pojačati konkurenciju na krilu, gdje imamo Bohara, Bočkaja i Ercega. Želim mu da zaigra što prije i da zabije važne golove. Htio sam ga još dok sam bio trener Lecha i kada smo dobili informaciju da bi ga bilo moguće dovesti, nismo puno razmišljali. Sve smo izrealizirali u 24 sata. I s Hajdukove strane je sve bilo korektno“, zaključio je trener Osijeka.

Svoje umijeće u novome dresu Mađar bi mogao pokazati već u petak, kada Osijek gostuje u Varaždinu.


Tagovi

Adam GyurcsoOsijek

Ostale Vijesti