Guardiola doveo Brava, a Joe Hart već našao novi klub

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 15.08.16. | 09:12

Vijesti iz Španjolske i Engleske javljaju kako je Manchester City sve dogovorio s Claudiom Bravom te se tako ostvaruju najave kako bi Joe Hart mogao ostati bez 'jedinice' u klubu u kojem je ponikao.

Pep Guardiola je, od trenutka kada je došao na Etihad, izjavljivao kako želi dovesti još jednog golmana. Na meti mu je bio Marc-Andre ter Stegen, ali se na kraju, ako je vjerovati svim španjolskim i engleskim medijima, zadovoljio njegovim klupskim kolegom Claudiom Bravom.

City će za Brava platiti 25 milijuna eura, Joe Hart bi s njime trebao dijeliti minute na golu 'Građana', ali izgledno je da engleski reprezentativac nije zadovoljan takvim statusom i kako bi on mogao otići iz Cityja, a već su se pojavila i destinacije na kojima bi Hart mogao nastaviti karijeru.

Jedna od njih je Sevilla, ali Hart navodno ne bi htio napustiti Otok osim u slučaju ponude nekog od najvećih europskih klubova što Sevilla ipak nije. Zato se kao favorit nametnuo Everton koji bi bio spreman platiti između 10 i 15 milijuna eura koliko se procjenjuje da bi City mogao tražiti za Harta.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Joe Hartprijelazni rok

Ostale Vijesti