Grujićev menadžer odgovorio Mamiću: I ja sam maštao o Sofiji Loren

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 14.03.17. | 15:31

Zoran Stojadinović o želji Zdravka Mamića da Srbina dovede u Dinamo.

Bila je dovoljna samo jedna rečenica Zdravka Mamića da se zapali cijela regija! Bila bi to bomba desetljeća, ali želja gazde Dinama da u Modrom dresu vidi Marka Grujića ostat će samo – želja.

> Prvi Srbin u Dinamu - Zdravko Mamić dovodi najtalentiranijeg srpskog nogometaša

Redsi su tijekom siječnja imali ponudu Betisa da mladog reprezentativca Srbije pošalju u Andaluziju na posudbu. Nisu željeli ni čuti za takvu opciju... Odlučili su da visokog veznjaka ostave u Liverpoola kako bi jačao i spreman dočekao šansu... Od tada se ništa nije promijenilo u razmišljanjima odgovornih iz Anfielda o čemu svjedoči izjava Grujićevog zastupnika Zorana Stojadinovića.

„Izuzetno poštujem gospodina Mamića i sve ono što je uradio sa Dinamom. Njegov klub stvara ozbiljne igrače, stalno igra u UEFA-inom natjecanju... Ali Grujić u ovom trenutku nije realna opcija za hrvatskog prvaka. Postoji nekoliko razloga, a najvažniji je sportski. Na Marka u Liverpoolu ozbiljno računaju. Ove zime nisu željeli ni čuti bilo što vezano za posudbu, jer je on njihov veliki projekt. Jako su strpljivi. Dakle, poštujem Mamića, ali na kraju mogu i da se našalim. Kao momak maštao sam o Sofiji Loren, tako i Zdravko ima pravo da mašta o Grujiću... Na maštanju je sve počelo, na maštanju će se završiti“, poručio je u izjavi za MOZZART Sport Zoran Stojadinović.

On je zadovoljan posljednjim izdanjima mladog reprezentativca Srbije.

„Ozlijedio se u loše vrijeme, siguran sam da bi dobio već neku minutažu da nije imao problema sa zglobom. Ali dok je bio ozlijeđen, Marko nije trošio vrijeme. Radio je na snazi, fizici... Cijeli dan je bio u sportskom centru. Čuo sam da je odigrao sjajno za drugu momčadi protiv Readinga“, dodao je Stojadinović.

(Foto: Mozzart Sport)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Zdravko MamićMarko Grujić

Ostale Vijesti