Griezmann najbolji igrač Eura, odabrana i idealna postava

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 11.07.16. | 15:39

Antonie Griezmann očekivano je izabran za najboljeg igrača Europskog prvenstva u Francuskoj, a UEFA je objavila i najbolju postavu turnira.

Iako je Portugal osvojio naslov prvaka, bilo je jasno kako će Griezmann uzeti naslov najboljeg igrača turnira. Francuski Bask je zabio šest golova te imao dvije asistencije i sigurno je obilježio ovaj Euro, a tako je mislio i UEFA-in stručni žiri u sastavu: Sir Alex Ferguson, Alain Giresse, David Moyes, Packie Bonner, Mixu Paatelainen, Savo Milošević, Peter Rudbæk, Gareth Southgate, Thomas Schaaf, Jean-François Domergue, Ginés Meléndez i Jean-Paul Brigger.

Isti žiri je odabrao i najbolju postavu turnira, a u njoj se našlo mjesta samo za igrače reprezentacija koje su nastupile u polufinalu Eura – Portugal je zastupljen s 4, Njemačka s 3, a Francuska i Wales s po 2 igrača.

Najbolja postava turnira izgleda ovako:

Rui Patrício (Portugal) – Joshua Kimmich (Njemačka), Jérôme Boateng (Njemačka), Pepe (Portugal), Raphaël Guerreiro (Portugal) – Toni Kroos (Njemačka), Joe Allen (Wales) – Antoine Griezmann (Francuska), Aaron Ramsey (Wales), Dmitri Payet (Francuska) – Cristiano Ronaldo (Portugal).

(Foto: Action Images/LineUpBuilder)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Cristiano RonaldoDimitri PayetAaron RamseyAntoine GriezmannJoe AllenToni KroosRaphael GuerreiroPepeJerome BoatengJoshua KimmichRui Patricioeuropsko prvenstvo u nogometu 2016

Ostale Vijesti