PIXSELL
PIXSELL

Grezda i Špoljarić otišli u mađarski ZTE

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.07.21. | 12:40

Osijek je u završnoj fazi pregovora s igračem koji igra na poziciji desnog beka

Osijek je dogovorio posudbu Erosa Grezde i Josipa Špoljarića u mađarski Zalaegerszegi Torna, poznatiji kao ZTE.

"Trenutno su na putu prema Mađarskoj a klubovi su dogovorili jednogodišnju posudbu. Realizacija će biti tijekom dana, igrači su zadovoljni jer će dobiti priliku na jednoj visokoj razini. Želimo im puno sreće", potvrdio je Nenad Bjelica koji bi ovih dana trebao rješiti problem desnog beka.

"Imamo dvije, tri opcije i trenutno razgovaramo o tome. Vjerujem da ćemo u sljedećih nekoliko dana ponuditi konkretno rješenje".

Povremeni albanski reprezentativac Eros Grezda već duže vrijeme muku muči s ozljedama. Krilni napadač Osijeka zadnju utakmicu odigrao je 12. rujna prošle godine na Rujevici te je od tad više vremena provodio kod liječnika nego na treningu s momčadi.

Ljetne pripreme je dobro startao, no pred sam kraj boravka u Svetom Martinu na Muri ponovno je zadobio ozljedu zbog koje trener Bijelo-plavih nije mogao računati na njega na startu prvenstva.

Špoljarić je bio pred potpisom za drugi mađarski klub, Debrecen. I sam igrač je najavljivao potpis ugovora s Debrecenom, ali sada je ipak realizirao posudbu u ZTE.


Tagovi

Eros GrezdaJosip ŠpoljarićOsijek

Ostale Vijesti