GRAFIKA: Kralj kojeg su htjeli vrbovati Vragovi! Kako je Monchi donio Sevilli 250 milijuna eura!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 06.07.16. | 14:33

Kada su u pitanju direktori u nogometnom svijetu, jedan se izdvaja od ostalih. To je sportski direktor Seville - Ramon Rodriguez Monchi.

Malo tko je tako poznat i uspješan u ovom trenutku od Monchija.

Sevilla je uzela hat-trick u Europskoj ligi i skrenula pažnju na sebe u Europi, bez obzira na velike promjene što se igrača tiče. Na samom početku ljeta nagađalo se kako će klub napustiti i velika zvijezda - sportski direktor Ramon Rodriguez Monchi te se spominjao njegov odlazak u Manchester United i Everton. Hoće li to biti tako, ostaje za vidjeti. No, jedno je sigurno. Bio bi to velik udarac za Sevillu, koju su ovog ljeta ionako zadesile velike promjene.

Monchi je lokalnim medijima otkrio kako je on osobno spreman na odlazak i priznaje kako će biti velik zadatak presložiti momčad bez trenera Unaia Emeryja.

Sevilla je kao njegovu zamjenu na klupu dovela Jorgea Sampaolija uoči nove sezone u Ligi prvaka. Hoće li se to pokazati kao dobar potez i to ćemo vidjeti vrlo skoro, a treba podsjetiti kako je Emery sa sobom u PSG poveo Grzegorza Krychowiaka pa Monchi ima još jednu prazninu za popuniti.

Parižani su platili 33 milijuna eura za Krychowiaka, čime se dolazi do ukupne brojke od više od 245 milijuna eura za igrače prodane u eri Monchija.

Sve se bolje vidi u priloženoj grafici. Pa eto, radi se o prilično dobroj momčadi i vrlo dobroj klupi!

(Foto: Action Images/screenshot 101greatgoals.com)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ramon Rodriguez Monchi

Ostale Vijesti