Gospođa Essien se zeznula sa shoppingom: Otkupila posrnulog talijanskog prvoligaša i poslala ga u novi bankrot

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 29.06.17. | 18:55

Como je na pragu novog bankrota!

Vijest u ožujku kako bivšeg člana Serie A, a danas bankrotiranog Coma spašava Akosua Puni Essien, žena proslavljenog Michaela Essienea, obišla je nogometni svijet.

Ipak, čini se da je u par mjeseci od otkupa kluba po aukcijskoj cijeni od 237 tisuća eura uspjela napraviti ravno – ništa. Kako javljaju talijanski mediji, rok za prijavu licence za Lega Pro sezonu (Treća liga) je sutra, dok njena navodna uplata za registraciju kluba pri savezu nije prošla autorizaciju.

U slučaju da klub ne ispuni uvjete za dobivanje trećeligaške licence, Talijanski nogometni savez će ga prisiliti da ponovno proglasi bankrot, drugi put u nešto više od pola godine i ponovno krene iz amaterskog ranga.

Klupu Coma je po preuzimanju od strane gospođe Essien preuzeo Mark Iuliano, nekadašnji proslavljeni branič Juventusa, ali nakon pompoznog predstavljanja navijačima nije dobio niti jedno pojačanje. Već je to potegnulo pitanja, a onda se otkrilo kako gospođa Essien nije podmirila klupska dugovanja, a očito je da joj je vrijeme – isteklo.

Šteta što je žrtva svega jedino posrnuli miljenik simpatizera u Serie A.

(Foto: Calcio Como)


Tagovi

Michael EssienComo

Ostale Vijesti