Goričani kucaju na vrata Europe – pobijedili Inter s igračem manje

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.09.19. | 17:25

Nova pobjeda Gorice.

Gorica je ove godine istaknula ambicije o plasmanu u Europu. Kako stvari stoje ta borba će se voditi do zadnjeg trenutka jer su današnjom pobjedom protiv Intera nastavili disati za vratom Osijeku. Na stadionu u Zaprešiću, momčad Sergeja Jakirovića slavila je s igračem manje, a rezultat je bio 2-0.

Vrlo žustru utakmicu obilježila su čak četiri žuta kartona do 27. minute, kada je požutio Mario Marina.

Pet minuta kasnije, gosti dolaze do vodstva. Čabraja je prošao po lijevoj strani i potom plasirao loptu u suprotni kut vratara Freliha. Do kraja poluvremena rezultat se nije mijenjao, a nakon samo osam minuta nastavka Goričani ostaju s igračem manje.

Drugi žuti karton zaradio je Mario Marina i ostavio goste s deset igrača u polju. Međutim, gostima to nije bio prevelik hendikep jer su samo četiri minute kasnije došli do drugog pogotka. Na ubačaj s tridesetak metara od gola najbrže je na petercu reagirao Lukasz Zwolinski koji zabija za konačnih 2-0.

Gorica je četvrtom ovosezonskom pobjedom došla do 15. boda te imajui samo bod manje od četvrtoplasiranog Osijeka i bod više od Lokomotive. Inter je posljednjeplasirana momčad Prve HNL sa šest bodova, odnosno bodom manje od pretposljednje Varaždina.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Mario MarinaLukasz ZwolinskiMarijan ČabrajaHNK GoricaInter Zaprešić

Ostale Vijesti