Jurica Galoić/Pixsell
Jurica Galoić/Pixsell

Gorica 'minimalcem' do pobjede nad Slovencima, poraz Slavena

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 12.10.24. | 17:46

HNL će Gorica i Slaven Belupo nastaviti iduće nedjelje. Gorica gostuje kod Varaždina, dok će Slaven Belupo na svom terenu dočekati Hajduk

Hrvatski nogometni prvoligaši odrađuju prijateljske utakmice dok traje stanka u prvenstvu pa je u subotu pobjedu upisala Gorica, a poraz Slaven Belupo.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Gorica je s minimalnih 1-0 bila bolja od Domžala, sastava koji se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu slovenskog prvenstva. Jedini je pogodak postigao velikogorički junior Luka Vrzić u 70. minuti.

Protiv slovenskog prvoligaša je igrao i Slaven Belupo u Svetom Martinu na Muri. Suparnik je bila Mura koja je slavila s 2-1. Mura je trenutačno na šestom mjestu ljestvice svog prvenstva. Svi su pogoci postignuti u prvom poluvremenu, a kao i za Goricu, tako je i za Slaven Belupo strijelac bio njegov junior, Marko Aščić.

HNL će Gorica i Slaven Belupo nastaviti iduće nedjelje. Gorica gostuje kod Varaždina, dok će Slaven Belupo na svom terenu dočekati Hajduk u okviru 10. kola. Gorica je trenutačno osma na prvoligaškoj ljestvici, dok je Slaven Belupo posljednji.



Tagovi

HNLHNK GoricaSlaven Belupo

Ostale Vijesti