Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Gorica i Istra 1961 otvaraju posljednju rundu HNL-a za ovu sezonu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 24.05.24. | 08:03

U Velikoj Gorici će domaćin i Istra 1961 otvoriti posljednje kolo HNL-a za ovu sezonu. Gorica može preskočiti Puljane koji pak ovisno o rezultatu Osijeka mogu uz trijumf zaključiti sezonu na 6. mjestu

Gorica i Istra1961 prve će na odmor! U posljednjoj utakmici sezone, u Velikoj Gorici će u petak (18 sati) domaćin će pokušati eventualnom pobjedom preskočiti Puljane na ligaškoj ljestvici i još malo podebljati premiju od TV prava.

Prouči cjelokupnu ponudu za košarku na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

“Sve samo ne lagana utakmica je ispred nas. Istra je u zadnje vrijeme podigla formu i imaju sjajne rezultate”, najavio je utakmicu Rajko Vidović koji muku muči s izostancima. Nema Josipa Mitrovića i Marija Matkovića zbog kartona, potom Ndockyta, Krizmanića, Đekića i Ilečića koji su ozlijeđeni dok je Vrzić na Euru U17.

“Dobro je što nam se vraća Filip Mrzljak”, poručio je trener Gorice koji je momčad preuzeo upravo nakon utakmice ovih dviju protivnika u Puli.

“Tada sam gledao s tribine. Ocjena ovih osam utakmica na klupi je da sam zadovoljan nekih 50 posto. Bilo je tu objektivnih problema poput ozljeda i kartone, ali mi je žao što nismo ostali u utrci za tim šestim mjestom”, zaključio je Vidović.

S druge strane, Istri 1961 igra neodlučeno da zadrži sedmu poziciju, a ovisno o rezultatu Osijeka i Varaždina, može uz trijumf zaključiti na šestom mjestu što bi bio fantastičan uspjeh s obzirom na igre i rezultate tijekom većine sezone.

“Kako god završilo, skidam kapu igračima na ovome što su napravili posljednjih utakmica. Uživao sam vodeći ovu momčad i ponosan sam na sve što smo postigli”, kazao je Tramezzani u najavi dvoboja u kojem neće biti Blagojevića koji ima tri žuta kartona, ali kapetan bi trebao biti na tribinama u Gorici kao potpora suigračima. Nema Valinčića, Lawala i Maurića koji su rekonvalescenti, dok su Kumar i Ahmeti na Euru s U17.

Utakmicu u Velikoj Gorici sudit će Mateo Erceg (Benkovac). Pomoćnici su Marjan Tomas (Vladislavci) i Kruno Šarić (Županja). Filip Cindrić je četvrti sudac, VAR je Duje Strukan (Split), AVAR Alen Jakšić (Split).

OČEKIVANE POSTAVE:

Gorica (4-1-4-1): Radošević - Majstorović, Maloča, Leš, štiglec - Mrzljak - Lazarov, Pršir, Soldo, Rukavina - Jurić

Istra (3-4-3): Majkić, Majstorović, Iovu, Marešić - Koski, Čalušić, Čuić, Devetak - Lisica, Filet, Ekong




Tagovi

HNK GoricaIstra 1961HNLHrvatska nogometna ligaRajko VidovićPaolo Tramezzani

Ostale Vijesti