REUTERS/Wolfgang
REUTERS/Wolfgang

Godine prolaze, ljubav ostaje: Kultni bundesligaš se pohvalio s preko 140.000 članova!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 25.09.24. | 12:12

S više od 140.000 članova, 1. FC Köln sada je zajedno s Eintrachtom iz Frankfurta (od 7. ožujka 2024.) četvrti klub Bundeslige po broju članova

Njemački klub, 1. FC Köln, broji preko 140.000 članova, objavili su na službenim kanalima. Predsjednik kluba, Werner Wolf objavio je vijest na početku sastanka članova 2024.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Mi smo među pet najboljih klubova u Njemačkoj i unutar 12 najboljih u svijetu. Mi smo primjer kakvu energiju može proizvesti klub koji vode članovi. Hvala svim članovima na povjerenju i podršci na našem putu. Hvala vam za odanost!"

S više od 140.000 članova, 1. FC Köln sada je zajedno s Eintrachtom iz Frankfurta (od 7. ožujka 2024.) četvrti klub Bundeslige po broju članova. Bayern München, Schalke 04 i Borussia Dortmund su ispred Kölna i Eintrachta.

Inače, slavit će navijači Kölna i 10. listopada kada će im se, barem na kratko, vratiti miljenik Lukas Podolski u Köln kako bi zajedno s prijateljima i suigračima zaigrao na Rhein-Energie-Stadionu. Bivši igrač Kölna organizira svoju oproštajnu, koja će biti organizirana pod nazivom "Naša desetka se vraća kući - posljednji put u Rut un Wiess", a za to se spremaju i posebni dresovi. Podolski ih je najavio jednim videom, ali ga nije htio pokazati, a Köln se nadovezao kratkim isječkom na X-u s pet sekundi u kojima se daje samo kratak pogled u svlačionicu. Možete vidjeti dres Podolskog s brojem 36 na leđima, što podsjeća na njegove prve dane u klubu.

Hoće li ovaj dres odgovarati nadolazećem posebnom dresu, ostaje za vidjeti. (g)



Tagovi

KölnBundesligaEintracht Frankfurt

Ostale Vijesti