Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Glover ga je potjerao iz Istre 1961, potukao se sa suigračem zbog djevojke, a sad će igrati Serie D

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 05.11.21. | 08:33

Upisao je jedan nastup za reprezentaciju Crne Gore, ali ga se svejedno pamti po 'lomljenju noseva'.

Iako njegovih 6 pogodaka i 3 asistencije u 20 nastupa i ne djeluje tako loše, boravak Stefana Nikolića u Istri 1961 nije nešto čega se rado sjećaju ni sam igrač, a ni čelnici istarskog prvoligaša. Danas 31-godišnji napadač, koji je prije dolaska u Istru 1961 igrao za CSKA Sofiju, Incheon, Steauu, Roselare, Lierse i OFK Beograd, karijeru gradi u Italiji, a nedavno jučer je i službeno prešao iz San Luce u Bisceglije.

194 centimetara visoki napadač zapravo je u dresu Istre 1961 imao svojevrsnu prekretnicu karijere. Rang njegovih poslodavaca prije i poslije dolaska na najveći hrvatski poluotok nikako nije isti, a za vrijeme svog boravka u Steaui dosegao je svoju najveću tržišnu vrijednost koja je iznosila 1.5 milijuna eura.

Nikolić je u Istru 1961 stigao u ljeto 2015. godine. Iako su mu brojevi bili dobri, već na zimu je postao bivši. Razlog? Nikolić je prvo suigraču u svlačionici razbio nos, da bi onda još imao i verbalni okršaj s tadašnjim vlasnikom kluba Gloverom. Iako je Pamić od njega izvlačio ono najbolje na terenu, njegov stil života van istog jednostavno je bio 'previše'.

Bisceglie je novi član Serie D. Lani su igrali u trećem rangu talijanskog nogometa, ali su nakon katastrofalne sezone doživjeli neočekivanu relegaciju. Inače, u spomenutom klubu je veliki trag ostavio Toni Markić, nekoć U-21 reprezentativac BiH koji je u 1. HNL branio boje Cibalije, dok od hrvatskih nogometaša koji su svojevremeno igrali za Bisceglie treba istaknuti Ivana Jovanovića, Ivicu Jurkića i Domagoja Boljata.

Crnogorski napadač je s novim klubom dogovorio suradnju do kraja sezone uz mogućnost produljenja ugovora, a njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 150 tisuća eura.



Tagovi

Michael GloverStefan NikolićIstra 1961Serie DCrna Gora

Ostale Vijesti