Glasgow dugo nije tresla ovakva euforija: Kranjčar u Rangersima dobiva slavnog suigrača?

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 28.07.16. | 10:15

Tečaj na ovaj transfer u otočkim kladionicama značajno pada...

Špekulacije su krenule još početkom ljeta, a intenzivirale su se kada je Robin van Persie izostavljen iz sastava Fenerbahčea koji je svladao Monaco s 2:1 u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Odlazak iz Istanbula sada se već podrazumijeva, a samo je pitanje kuda će 32-godišnji napadač? Dosad su se spominjali Leicester, Middlesbrough, pa i Lazio, ali izgleda da bi se RVP mogao vratiti na Otok. Samo nešto sjeverniji dio.

U pitanju je Rangers, zbog čega je u Škotskoj nastala euforija. Dosta je vremena prošlo otkako je velikan s Ibroxa dovođen u vezu s mega zvijezdama, a Van Persie to svakako jest, bez obzira na godine.

Engleske kladionice sve do jutros su na jednu uloženu funtu da će Van Persie doista stići u Glasgow plaćale 10. Preko noći tečaj je pao na 4. Možda je to samo zbog glasina? Rangers svakako ne bi mogao plaćati Van Persieju 5.000.000 eura godišnje, a ne treba zaboraviti i da njegov ugovor s Fenerom istječe tek za dvije godine. Također, Turci bi sigurno tražili odštetu za igrača kojeg su prije godinu dana platili 5.5 milijuna eura.

(Foto: Action Images)


Tagovi

RangersNiko KranjčarGlasgowRobin van Persie

Ostale Vijesti