Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Evo kome Jakir daje traku!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 23.08.23. | 15:00

Livaković se definitivno oprašta od Maksimira. Protiv Sparte će ili najkasnije protiv Rijeke momčad izvesti novi kapetan

Nakon što Dominik Livaković mahne posljednji pozdrav maksimirskoj svlačionici, prije ili nakon utakmice sa Spartom iz Praga, ostaje otvoreno pitanje tko će biti njegov nasljednik na poziciji kapetana Dinama. Ili je barem bilo otvoreno.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, kako Germanijak ekskluzivno saznaje, novi trener Sergej Jakirović tu je čast i veliku obavezu odlučio dati Bruni Petkoviću. Modra devetka povest će tako suigrače na travnjak u sudaru s praškom Spartom u četvrtak u 20 sati, ali ako Livaković ostane još tu jednu utakmicu a što još uvijek nije definirano - onda u nedjelju protiv Rijeke.

Bruno Petković je bio jedan od kapetana u eri Arijana Ademija. Dakle, prva zamjena bio je Livaković, druga Zagorac a treći Petković.

No, Bišćan je izmijenio hijerarhiju pa je Livakovićeva zamjena kao kapetan bio Josip Mišić. Sada, kada je izvjesno da će Dinamo krenuti u eru bez Livakovića, traži se stalno rješenje i izbor je pao na Petkovića.

Prvo i osnovno, Petko je logičan izbor jer je lider svlačionice. Jer njegova riječ i mišljenje imaju posebnu težinu, jer je starosjedioc i reprezentativac. I kao takav ima sve što je potrebno da bude prvi među jednakima. Druga stvar, koja se ne smije zanemariti, jest da je ovo i svojevrsna poruka Petkoviću da ostane i bude dio novog Dinama, Jakirovog Dinama. Pa makar tih godinu dana koliko mu još traje ugovor.

Prema našim informacijama Bruno Petković ima čvrstu ponudu iz Italije, ali riječ je o klubu iz Serie B. Dakako, tu je i permanentno zanimanje Nenada Bjelice i Trabzonspora koji je već ponudio nešto za napadača, ali u Maksimiru su to odbili. No, kako saznajemo, Dinamova kolonija s Crnog mora nije odustala od tih nakana…



Tagovi

Bruno PetkovićDominik LivakovićSergej JakirovićGNK Dinamo

Ostale Vijesti