Srecko NIketic/PIXSELL
Srecko NIketic/PIXSELL

Germanijak EKSKLUZIVNO doznaje: Atalanta poslala ponudu za Stipu Biuka

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.05.22. | 13:14

Izuzev Talijana, za Biuka je zainteresirana Borussia Mönchengladbach čija se ponuda tek očekuje

Piše Alen Lesički

Hajdukov dragulj Stipe Biuk na izlaznim je vratima Poljuda. Kako Germanijak saznaje, za lijevo krilo splitske momčadi zainteresirana je talijanska Atalanta koja je navodno već poslala konkretnu ponudu na Poljud te njemačka Borussia Mönchengladbach koja je pokazala veliki interes ali je i ostalo na tome. Barem za sada.

Odšteta koja se spominje u kontekstu Biuka je oko sedam milijuna eura i to je nešto čemu će Jakobušić i Nikoličius teško uspjeti odoljeti. Doduše, vjerojatno tu ima još malo prostora tijekom pregovora ali ne puno. Eventualno na nekim bonusima koji bi Hajduku donijeli zarada u bliskoj budućnosti sukladno daljnjem razvoju Biukove karijere.

Stipe Biuk definitivno je najprivlačniji materijal u svlačionici Hajduka. Prošlo ljeto, nakon “povuci - potegni” situacije, potpisao je petogodišnji ugovor s kojim je klub zaštitio svoj interes dok je Biuk dobio garancije kako će ga se tretirati kao projekt. Na koncu je tako i bilo s obzirom na to da se Biuk sa svojih 19 godina može pohvaliti s tridesetak utakmica u ovoj sezoni za klub s Poljuda, a uredno je participirao i u U-21 reprezentaciji Hrvatske.

Inače, punomoć prilikom eventualnog transfera Stipe Biuka na talijansko tržište ima Marko Naletilić koji je agent Maria Pašalića, dok je skaut Atalante bivši sportski direktor Hajduka Saša Bjelanović.

Eventualni epilog mogli bi saznati već večeras nakon finalne utakmice Kupa.


Tagovi

Stipe BiukAtalantaBorussia MönchengladbachHajduk

Ostale Vijesti