Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Germanijak doznje: "Los Angeles ne pušta Biuka na Euro! Skočić bi mogao pozvati Marina"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 09.06.23. | 16:00

Klub iz MLS-a oglušio se na molbe HNS-a da puste Biuka u sastav reprezentacije koja igra na EURU, za očekivat je da će izbornik ispraviti grešku i pozvati krilnog napadača Dinama

Hrvatska U-21 reprezentacija će na predstojećem Euru u Rumunjskoj i Gruziji biti lišena usluga Stipe Biuka!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, njegov Los Angeles FC spustio je rampu i nije dozvolio donedavnom napadaču Hajduka da se priključi suigračima i izborniku Draganu Skočiću na pripremama za Euro. Prema informacijama Germanijaka, odluka Los Angelesa je konačna te će umjesto u avionu za Hrvatsku, Biuk biti u sastavu LA na nedjeljnom gostovanju kod Houstona.

Užarene linije trajale su danima, ali na koncu su u MLS-u prelomili i odlučili uskratiti svom napadaču nastup na EURU. Ili su u Los Angelesu pronašli uporište u nekom pravilu koje im daje za pravo da ne puste Biuka ili su jednostavno odlučili ignorirati poziv našeg saveza - za sada nije poznato.

Međutim, jasno je da se novi izbornik neočekivano našao u problemu jer se na Biuka ozbiljno računalo na turniru. Vratilo se Skočiću poput bumeranga pomalo čudna i neutemeljena odluka da na popis kandidata ne stavi ime Antonija Marina koji je redovito nastupao za U-21 reprezentaciju kroz kvalifikacije te je bio standardan u Rijeci koja je pak imala najbolje rezultate u HNL-u ovo proljeće. Zašto je Skočić odlučio s popisa prekrižiti Marina i Jankovića, poznato je samo njemu ali evo mu prilika da ispravi nepravdu. Naime, konačan popis za EURO može se predati do 14. lipnja u ponoć.



Tagovi

Stipe BiukDragan SkočićAntonio MarinEuropsko prvenstvo U-21Hrvatska U21

Ostale Vijesti