Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell
Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Germanijak doznaje: Varaždinci prodali kapetana u Iran

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.07.24. | 20:00

Varaždin će zaraditi oko 200 tisuća eura na ime odštete za igrača koji ima 29 godina i koji nema inozemnog iskustva, a odlazi u novi klub Dragana Skočića.

Igor Postonjski oprostio se od suigrača i prvi put u karijeri dobio priliku da se okuša u inozemstvu. Kako Germanijak doznaje, kapetan Varaždina trebao bi potpisati ugovor s Tractorom, iranskim prvoligašem kojeg je nedavno preuzeo bivši izbornik U21 reprezentacije Hrvatske Dragan Skočić.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Prema našim informacijama Varaždin će za svog kapetana dobiti oko 200 tisuća odštete što je zapravo sjajan iznos s obzirom na to da je ipak riječ o 29-godišnjaku.

Igor Postonjski počeo je karijeru u omladinskom pogonu Rijeke. Put ga je vodio preko Gorice, Intera iz Zaprešića i Zagorca iz Krapine do Varaždina u kojem je proveo četiri i pol godine. Bio je lider momčadi koji se lani vratio nakon teške ozljede. Svi se sjećamo te 24. minute utakmice Varaždina i Osijeka i duela s Caktašem iz kojeg je Postonjski izašao s lomom tibije i fibule. Slijedio je višemjesečni oporavak a snagom volje i velikim karakterom Postonjski se vratio na travnjak kao da nikada nije otišao s njega.

Nakon ponude Tractora u Varaždinu nisu previše razmišljali već su izašli u susret kapetanu da nešto i zaradi u karijeri. Prema našim informacijama Postonjski je dobio ugovor na dvije godine.



Tagovi

Igor PostonjskiLjetni prijelazni rok 2024.NK VaraždinTractor FC

Ostale Vijesti