Sanjin Strukić/Pixsell
Sanjin Strukić/Pixsell

Germanijak doznaje: Švicarci poslali ponudu za Šotičeka!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 18.06.24. | 11:00

Mladić, koji je na meti Dinama, mogao bi na kraju završiti u uglednom klubu, koji se želi vratiti u vrh švicarskog nogometa

Na Kajzericu je, prema informacijama Germanijaka, sletjela ponuda za Marina Šotičeka! Mladog, 19-godišnjeg krilnog napadača i hrvatskog U21 reprezentativca želi dovesti Basel. Ugledni švicarski klub, koji je zadnjih godina daleko do slavnih dana Lige prvaka, ali se želi vratiti u vrh tamošnjeg nogometa, prepozano je talent Šotičeka i u njemu vidi veliku perspektivu. Ponuda, koju su poslali Švicarci 'teška' je između tri i tri i pol milijuna eura. Čeka se odgovor Lokomotive, ali i Šotičeka, koji je već neko vrijeme meta Dinama.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Znamo i da su zbog Šotičeka sastančili Dinamo i Lokomotiva više puta, da razgovaraju Marko Marić i Božidar Šikić i da bi Šotiček mogao završiti u Maksimiru. Možemo reći da bi to bilo najbolje rješenje i za oba kluba i za igrača i dosad se to pokazao kao najbolji put za mlade igrače, pogotovo one iz Lokomotive. Dinamova je ideja kupiti Šotičeka, ostaviti ga još najmanje do zime na posudbi na Kajzerici. No, vidjet ćemo hoće li ova ponuda Basela, u kojemu igra bivši Osijekov stoper Adrian Leon Barišić, nešto po tom pitanju promijeniti. U svakom slučaju, Lokomotiva bi ovog ljeta opet mogla dobro zaraditi, Šotiček je 'vruća roba'.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

GNK DinamoNK LokomotivaMarin ŠotičekBaselLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti