Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Germanijak doznaje: Stoper Dinama na odlasku, Brøndby nudi 2 milijuna eura

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.01.23. | 20:43

Ante Čačić nema ništa protiv da Lauritsen ode iz Maksimira a što zapravo sugerira činjenica da ga je poprilično udaljio iz udarne postave. No, problem bi mogao biti u interesu koji je za ovog braniča stigao iz Francuske

Danski branič Rasmus Lauritsen na izlaznim je vratima Dinama. Nakon što je u medijima izjavio kako se ne osjeća dobro u Maksimiru te da bi najbolje za njega i klub bilo da se rastanu, Germanijak doznaje kako je Dinamo dobio ponudu za Lauritsena iz rodne Danske.


Naime, Brøndby bi rado doveo Lauritsena u svoje redove i to je spreman platiti dva milijuna eura odštete. Nakon što ih je Dinamo odbio u prvom pokušaju koji je bio 1,5 milijuna eura, Brøndby je malo podebljao ponudu i učinio povratak Lauritsena u Dansku sasvim izvjesnim…

Kako saznajemo, Ante Čačić nema ništa protiv da Lauritsen ode iz Maksimira a što zapravo sugerira činjenica da ga je poprilično udaljio iz udarne postave. No, problem bi mogao biti u interesu koji je za ovog braniča stigao iz Francuske. I koji je Lauritsenu prihvatljivija opcija. Međutim, do eventualne službene ponude jedino što je na stolu je dva milijuna eura od Brondbyja.

Lauritsen je karijeru započeo u Midtjyllandu, a u Dinamo je stigao prije dvije i pol godine iz švedskog Norrköpinga za 1,6 milijuna eura odštete. Za Dinamo je igrao 80 utakmica, zabio je tri gola i dva puta asistirao. Ima nastup u Ligi prvaka (14 minuta protiv Chelsea u Maksimiru), te 15 njih u Europa ligi.



Tagovi

Rasmus LauritsenGNK DinamoBrondbyGermanijak transferiHNL

Ostale Vijesti