Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Šotiček 'bježi' Dinamu, u četvrtak je na liječničkom u Baselu!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.07.24. | 15:25

Saznali smo nove informacije oko nove destinacije mladog reprezentativca

Još u srijedu u Bad Radkersburgu, u Dinamovom kampu, pričalo se o Lokomotivinom krilu Marinu Šotičeku. U redovima hrvatskog prvaka kovao se plan za pokretanje novih razgovora sa Šotičekom i njegovom stranom, koja je odbila prijašnje ponude Modrih. No, u Maksimiru su očito zakasnili, Šotiček bi u četvrtak trebao otputovati u Basel na liječnički pregled i potpisati za taj klub. Mladi igrač Lokomotive izabrao je švicarski klub, koji nudi bolju zaradu u startu, odbio je Dinamo, riskantna je to odluka, vidjet ćemo koliko će biti isplativa.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Švicarski mediji objavili su u utorak navečer da je Basel dobio utrku s Dinamom za Šotičeka, ali on je još u srijedu bio na treningu, odradio je normalno sve zahtjeve Silvija Čabraje i nije izgledalo da je priča sa Švicarcima gotova. Međutim, u poslijepodnevnim satima došla je Germanijaku informacija da je Basel sve dogovorio s Lokomotivom, igrač će već sutra biti u Baselu i ako ga prođe liječnički pregled, klub s Kajzerice trebao bi zaraditi blizu tri milijuna eura.

Naravno, dok ne potpiše, mogući su preokreti, međutim, sumnjamo da će Dinamo u zadnji tren okrenuti vodu na svoj mlin, vratiti Šotičeka s leta za Švicarsku i usmjeriti ga prema Maksimiru.



Tagovi

Dinamo ZagrebGNK DinamoHrvatska nogometna ligaMarin Šotiček

Ostale Vijesti