Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Germanijak doznaje: Saudijci žele i Livakovića, spremni su platiti 10 milijuna eura i visoku plaću, hoće li i on Brozovim putem!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.07.23. | 21:40

Dinamova i reprezentativna 'jedinica' mogla bi na kraju ipak završiti na Bliskom istoku?

Fenerbahce, Fiorentian, Villarreal. Stalno se vrte ta tri imena kad je u pitanju Dominik Livaković, Dinamo je odbio osam milijuna od Turaka, prema mnogim informacijama na kraju bi Villarreal mogao ubrati 'vrhnje', a i Livakovićev bi izbor bio - Žuta podmornica. Međutim, tijekom ponedjeljka kroz menadžerske krugove probila se informacija da bi u Maksimir uskoro mogla stići ponuda, koja će sve oboriti s nogu. Nije teško pogoditi, došla bi iz Saudijske Arabije!

Da, dobro ste pročitali, u toj ofenzivi u koju su krenuli Saudijci zadnjih tjedana, navodno su zainteresirani i za Livakovića, što je i logično, radi se ipak o jednom od najboljih vratara Mundijala, koji već nekoliko sezona brani na visokoj razini. A odšteta, koja po klauzuli u ugovoru iznosi 10 milijuna eura, za njih je 'piece of cake', platili bi to bez previše razmišljanja. Kako smo čuli radi se također o Al Nassru, klubu za koji je napokon potpisao Marcelo Brozović, u kojemu igra i Cristiano Ronaldo i nije nemoguće da idućih dana u Dinamo sleti ta ponuda, koja bi Livakovića mogla usmjeriti prema Saudijskoj Arabiji. Dakako, kad su priče o ponudama i transferima u Saudijsku Arabiju u pitanju, tada je teško išta predvidjeti i zaključivati, svjedoci smo kako se stvari mijenjaju iz sata u sat, Brozovićev je transfer najbolji primjer. Međutim, nema razloga ne vjerovati informaciji da je Livaković zanimljiv Al Nassru, tamo je važan čovjek Goran Vučević, a on sigurno zna Livakovićeve kvalitete.

Jedino će pitanje, ako ta ponuda službeno i stigne u Maksimir, biti što želi Livaković. Dosad nije bio sklon egzotici, ima tek 28 godina i još puno godina karijere pred sobom, želi se okušati u ligama Petice, nije sve do novca. No, možda je već i sam izgubio strpljenje čekajući takvu šansu, a u Saudijskoj Arabiji sigurno može financijski najbolje proći i teško će biti odbiti takvu ponudu. Čekamo kako će se ova priča razvijati idućih dana!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Dominik LivakovićGNK DinamoSaudijska ArabijaAl Nassr

Ostale Vijesti