Igor Soban/Pixsell
Igor Soban/Pixsell

Germanijak doznaje: Roko Šimić odlazi u Englesku!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 22.08.24. | 09:00

Napadač RB Salzburga otputovao je u Sunderland gdje ga čeka posljednja runda pregovora i liječnički pregled

Napadač RB Salzburga i mladi reprezentativac Hrvatske vjerojatno će ovih dana promijeniti poslodavca. Naime, kako Germanijak doznaje, Roko Šimić u srijedu je otputovao u Englesku gdje ga čeka završni čin pregovora sa Sunderlandom, liječnički pregled i potpis ugovora.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Sunderland je član engleskog Championshipa koji je u sezonu krenuo s izraženom ambicijom povratka u elitno društvo, ali to se nije vidjelo u prijelaznom roku jer su za sada doveli četvoricu igrača, ali niti za jednog nisu platili odštetu. Prema nekim informacijama, Sunderland bi ovaj tjedan trebao potpisati Šimića i Isidora, bivšeg mladog igrača Monaca koji je igrao za ruski Zenit.

Šimić je bio dio sustava nogometne škole Lokomotive za čije je seniore upisao dvadesetak nastupa prije nego je u transferu vrijednom četiri milijuna eura otišao u Salzburg u ljeto 2021. Ima ugovor do sljedećeg ljeta i unatoč nekim glasinama da bi se mogao vratiti u HNL, odnosno u Dinamo, čini se da je odluka pala da će napadač ipak nastaviti karijeru na Otoku.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Roko ŠimićLjetni prijelazni rok 2024.SunderlandRB Leipzig

Ostale Vijesti