Goran Kovacic/Pixsell
Goran Kovacic/Pixsell

Germanijak doznaje: Rijeka dovodi lijevo krilo iz Maksimira!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 01.09.24. | 10:19

Nakon što je pokupio svoje stvari i otišao iz Celja gdje je bio na posudbi iz Dinama, lijevokrilni napadač trebao bi postati novi član Rijeke

Radimir Đalović od ponedjeljka bi u treningu trebao imati novo lice. Kako Germanijak doznaje, Luka Menalo dogovorio je sve detalje s Rijekom i postat će novi član kluba u kojem je već igrao, doduše na posudbi iz Maksimira.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Menalo je sezonu počeo u slovenskom Celju iz kojeg je otišao prošli tjedan nakon verbalnog sukoba s trenerom Albertom Rierom. Taj Španjolac koji je u samo nekoliko tjedana srušio apsolutno sve što je Damir Krznar sagradio i ostavio u Celju, našao je u Menalu glavnog krivca za svoju nesposobnost i nimalo biranim riječima okomio se na lijevo krilo.

Neki mediji izvukli su dio tog razgovora s posebnim naglaskom na rečenicu u kojoj je Riera kazao kako "njegova djeca neće imati što da jedu". Očito je napad najbolja obrana pa je tako Menalo, eto, podnio ceh za pritisak s kojim se Riera ne zna nositi. Odmah su reagirali na Rujevici a Dinamo s kojim Menalo ima ugovor do kraja godine nije imao ništa protiv i Rijeka je dobila reprezentativca BiH kao novo rješenje za lijevo krilo.



Tagovi

Luka MenaloHNK RijekaLjetni prijelazni rok 2024.HNL

Ostale Vijesti