Pixsell.
Pixsell.

Germanijak doznaje: Na futsal-finale u ispunjeni Draženov dom stižu i igrači GNK Dinama

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 23.05.23. | 19:36

U trenutku objave ovog teksta ostalo je još 300-tinjak slobodnih karata za treću utakmicu finala 1.HMNL između Futsal Dinama i Olmissuma u KC Dražen Petrović (petak, 20:15).

Futsal Dinamo u ponedjeljak je nadvisio Olmissum u drugoj utakmici finala 1.HMNL čime je zagrebački sastav dobio veliku priliku da na svojem parketu osvoji prvi naslov prvaka države. Podsjetimo, rezultat u finalnoj seriji je 1-1, a naslov prvaka osvojit će momčad koja prva dohvati tri pobjede.

Prouči cjelokupnu ponudu za futsal na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

S obzirom na to da se iduće dvije utakmice igraju u Zagrebu, u KC Dražen Petrović, Dinamo bi s dvije domaće pobjede mogao stići i do toliko željenog naslova. A u tom nastojanju pomoći će im krcati Draženov dom. Futsal Dinamo je danas objavio kako je ostalo još svega 300-tinjak karata za utakmicu u petak, a u pretprodaji su odlično krenule i ulaznice za četvrtu utakmicu koja se igra u ponedjeljak...

A među tih 5.000+ gledatelja trebali bi se ponovno naći i - igrači GNK Dinama!

Na utakmici polufinala protiv Novog Vremena u 'krcatoj' dvorani II Doma sportova stigli su Igor Bišćan, Dario Šimić, Boško Šutalo i Stefan Ristovski, a sada bi se, saznajemo, na tribinama Draženovog doma trebala ukazati još jača 'delegacija' hrvatskog nogometnog prvaka koji dva dana kasnije, s istim tim navijačima, na Maksimiru slavi 24. naslov prvaka protiv Gorice (i kojem prodaja ulaznica također teče sjajno!).

Podsjetimo, prije uzvratne utakmice polufinala prvenstva protiv Novog Vremena poruku podrške Futsal Dinamovcima poslao je prvo Arijan Ademi, a potom i cijela prva momčad GNK Dinama.

Iako su godinama iz Maksimirske 128 'preko nišana' gledali na istoimeni futsal klub, uzajamna podrška između dva Dinama, dva kluba koji imaju iste navijače i vrlo sličan identitet, je jedino logično i prirodno stanje, isto kao što su u neka romantičarska vremena igrači Dinama išli na utakmice Cibone, Badela, Mladosti i obrnuto...

Jedan od tih 'romantičarskih' dinamovaca, kojeg se u 80-tima i 90-tima znalo vidjeti na utakmicama ostalih zagrebačkih klubova je legendarni kapetan Plavih i bivši trener Velimir Zajec koji se pridružio čestitkama Futsal Dinamu za pobjedu u Omišu i pozvao sve zainteresirane za dvomeč u KC Dražen Petrović:

"Čestitke za pobjedu u Omišu. Pozivam vas sve na tekmu u Draženov dom u kojem ćemo, nadam se, proslaviti naslov prvaka", kratko je poručio Zeko Zajec.

Iz Futsal Dinama su objavili kako se preostale ulaznice za utakmicu u petak (kao i za dvoboj u ponedjeljak) mogu nabaviti na platformi CoreEvent.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Futsal DinamoMNK Futsal DinamoMNK OlmissumOlmissumDinamo Zagreb1.HMNL

Ostale Vijesti