Luka Batelic/PIXSELL
Luka Batelic/PIXSELL

Germanijak doznaje: Maccabi poslao ponudu za Špikića, a htjeli bi ga i u Osijeku!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 15.08.24. | 13:10

Napadač Dinama nije u prvom lanu kod Jakirovića pa se traže neke druge opcije a jedna je stigla iz Izraela.

Dario Špikić ima 126 nastupa za Dinamo, najčešće na desnom krilu. No, čini se kako ta brojka i neće imati velik rast u ovoj sezoni. Stigao je Cordoba na desno krilo, još se nadaju Pašaliću a i na onom lijevom je poprilična gužva.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

S obzirom na to da je u drugom planu, Špikić traži neke nove opcije a prva je stigla iz Izraela. Kako Germanijak doznaje, u Maksimir je sletjela ponuda Maccabija iz Haife koji bi rado vidio Špikića u svom rosteru.

Međutim, problem je što Izraelci ne nude puno više od onoga što Špikić zarađuje u Dinamu. Koji euro više za odlazak u ratnu zonu u kojoj je život prilično skuplji nego u Zagrebu i nije neka primamljiva opcija za napadača Dinama.

Kako doznajemo, Špikić ima ponudu na tri godine s određenim bonusima a i Dinamo bi zaradio nešto od igrača koji nije primarna opcija ali ima čvrst ugovor još tri godine.

Određeni interes za Špikića pokazao je i Osijek koji se uoči derbija raspitivao o opcijama za napadača Dinama. Međutim, jasno je kako Jose Boto ne može Špikiću ispuniti uvjete koje ima u Maksimiru. Doduše, postoji opcija da Osijek preuzme dio obaveza, dok bi Dinamo plaćao razliku. No, ta je tema za sada na “stand by” opciji dok se ne vidi hoće li Osijek uspjeti osigurati Europu do jeseni. U tom slučaju je izvjesno da će morati širiti kadar za borbu na tri fronte pa bi i opcija sa Špikićem mogla biti realnija nego što je sada.



Tagovi

Dario ŠpikićHNLLjetni prijelazni rok 2024.Maccabi HaifaNK OsijekGNK Dinamo

Ostale Vijesti