Nel Pavletić/Pixsell
Nel Pavletić/Pixsell

Germanijak doznaje: Dogan i Gojak novi igrači Rijeke! Potpisuje još jedan bivši dinamovac

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 05.09.24. | 12:00

Najbolji strijelac Prve NL prošle sezone bit će konkurencija Stipi Perici i Komnenu Andriću. A dvojica bivših Modrih odrađuju zadnje formalnosti oko dolaska na Rujevicu

Dominik Dogan novi je igrač Rijeke! Nakon Stipe Perice dovela je Rijeka još jednog napadača, najbolji strijelac prošle sezone Prve NL i bivši napadač Zrinskog iz Jurjevca stavio je potpis na trogodišnji ugovor. Nakon odlaska Franje Ivanovića i Jorgea Obregona, Rijeka je ostala samo na jednom napadaču, nepotpuno spremnom Komnenu Andriću, no zadnjih dana Riječani su bili vrlo aktivni na tržištu i doveli dvojicu. Pericu i Dogana.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

A to nije sve što se tiče ovog prijelaznog roka. Potpisao je za Rijeku i Amer Gojak, kao slobodan igrač iz Ferencvarosa, Riejka je dobila pojačanje i u veznom redu. Osim njih, na Rujevici bi se trebao ukazati i Luka Menalo. Pisalo se već prije neki dan o njegovom naprasnom odlasku iz Celja, gdje je bio kao igrač Dinama na posudbi, a onda se pojavila opcija dolaska u Rijeku. Međutim, nije to išlo baš tako glatko, Dinamo je malo otezao s potpisom raskida ugovora i činilo se da od svega možda i neće biti ništa. No, doznajemo da bi do kraja dana Menalo trebao dobiti taj papir i onda bi potpisao za Rijeku. S obzirom da je slobodan igrač, pod određenim uvjetima, odnosno, ako ima papire da im je klub dao otkaz, može potpisati i izvan prijelaznog roka. No, sve bi ipak moglo završiti danas.



Tagovi

Luka MenaloDominik DoganAmer GojakHNK RijekaGNK Dinamo

Ostale Vijesti