Germanijak doznaje: Dinamo šalje igrača u Ferencvaroš na posudbu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 28.07.21. | 08:55

Dinamo je Čabraju platio oko 1,6 milijuna eura odštete Gorici u veljači ove godine

Dinamo je još malo rasteretio kadar. U utorak su dogovoreni svi detalji posudbe Marijana Čabraje u mađarski Ferencvaroš. Riječ je o posudbi na godinu dana s pravom otkupa ugovora.

Čabraja (24) je dijete Dinama koji se na seniorskoj razini afirmirao u dresu Gorice.

Tijekom posljednjeg zimskog prijelaznog roka dogovoren je njegov povratak u Dinamo u paketu sa Špikićem za oko dva milijuna eura s time da je Čabraja prema tom izračunu vrijedio oko 1,6 milijuna. No, to je bilo samo na papiru jer je povoljnije za Goricu bilo da prikažu manju vrijednost transfera Špikića s obzirom na to da su ga dijelili s Hajdukom.

U dresu Dinama je Čabraja odigrao osam ligaških utakmica na poziciji lijevog beka, no početkom ove sezone u Maksimiru su ga prekrižili te se tražila opcija transfera ili posudbe. Pronađena je kod mađarskog Ferencvaroša gdje će mu konkurencija biti Eldar Ćivić, igrač koji je bio velika želja Nenada Bjelice dok je ovaj bio trener Dinama.

Marijan Čabraja bi u četvrtak trebao odraditi liječnički pregled u Budimpešti nakon kojeg slijedi formalnost potpisa i priključenje novim suigračima.




Tagovi

Marijan ČabrajaDinamo ZagrebFerencvaros

Ostale Vijesti