Goran Stanzl/Pixsell
Goran Stanzl/Pixsell

Germanijak doznaje: Dinamo ima novog člana stožera, Čačić vratio bivšeg suradnika

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.02.23. | 08:50

Sandro Perković otišao je prošlog ljeta iz Maksimira, samostalno vodio latvijsku Rigu, a sad će opet biti Čačićev pomoćnik

Pobjedom nad Hajdukom Dinamovi igrači zaslužili su ovacije, možda i premije, a Ante Čačić dobio pravo na još 'jednog svojeg'. Malo se šalimo, ali istina je da je Dinamov trener pojačao svoj stožer, uz pomoćnike Roya Ferenčinu i Alena Peternaca sad će imati još jednog suradnika, novog, starog. Dinamov će stožer pojačati Sandro Perković, koji je već bio u Dinamu, radio je u omladinskoj školi, bio u stožeru Željka Kopića, s kojim je prije toga radio i na Cipru, a u Dinamu je dočekao i Antu Čačića prije godinu dana. No, onda je prošlog ljeta prihvatio ponudu za samostalan posao, bio je trener latvijske Rige, vodio je u kvalifikacijama Konferencijske lige, gdje je ispao od portugalskog Gil Vicentea. Ukupno je u Latviji proveo šest mjeseci, u siječnju je napustio klub.

Sad se vraća u Dinamo, ali to ne znači da će itko od aktualnih pomoćnika napustiti stožer. Osim što će svakodnevno pomagati na treninzima i u pripremi utakmica, Perković će biti zadužen i za praćenje igrača koji trenutno nisu s prvom momčadi, od onih u juniorima, preko onih na dvojnoj registraciji do igrača na posudbama, jer, takvih je puno, posla ima napretek.



Tagovi

GNK DinamoAnte ČačićSandro PerkovićHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti