Pixsell
Pixsell

Germanijak doznaje: Četvorica dinamovaca propustila utakmicu, sumnja se na Covid!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 23.07.24. | 18:57

Sergej Jakirović nije mogao računati na sve najbolje igrače u pripremnoj utakmici protiv Vardara

Dinamo od 19 sati igra prijateljsku utakmicu protiv skopskog Vardara, Sergej Jakirović na teren je poslao vrlo respektabilnu momčad. Zanimljivo, na desno je krilo stavio Marka Pjacu, dok je na 'njegovoj' poziciji na lijevoj strani Arbër Hoxha. I startao je Dinamo s dvojicom napadača, u napadu su bili Petković i Kulenović. Na Maksimiru se skupilo publike na zapadnoj tribini, bili su redovi ispred ticket-pointa, ovaj put na prijateljskoj utakmici, po običaju u ovom terminu, Dinamo bi igrao drugo pretkolo Lige prvaka. Kakav privilegija za Modre ovog ljeta!

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Kao što smo u najavi utakmice spomenuli, viroza je odigrala svoje i utjecala na sastav Modrih. Martin Baturina, Mauro Perković već su otprije bili bolesni, a u zapisniku nema ni Arijana Ademija, ali ni Darija Špikića. Kako doznaje Germanijak, u Maksimiru sumnjaju da su neki igrači zaraženi COVID-om. Zvuči nestvarno, mislili smo da je to vrijeme iza nas, ali virus je tu među nama i treba ga respektirati. Iako danas ne postoje mjere izolacije i 'nacionalni stožer', nema niti zabrana u sportu i COVID je bolest kao i sve druge, ipak su u Maksimiru oprezni. I najmanja sumnja na koronu znači internu izolaciju za igrače da ne bi zarazili ostale. Nemamo informaciju radi li se uistinu o koroni, Špikićev izostanak nije 'prijavljen' zbog viroze, možda je kod njega u pitanju budući transfer. Iako, prema zadnjim informacijama i on šmrca. Navodno, nekima od njih je COVID i potvrđen!

Svjedoci smo da je i na velikom sportskom događaju, Toure de Franceu, bilo problema s COVID-om, da su neki natjecatelji otkazali nastup kad im je dokazana dijagnoza. Nema više težih posljedica, nema pandemije, ali igrači, definitivno, gube nekoliko dana treninga i priprema za novu sezonu. Čeka se konačna dijagnoza u Maksimiru. Nije korona više to što je bila u 'vrhucu forme', ali svi se nadaju da viroza neće napredovati, zato da igrači na propuštaju dane treninga u završnoj fazi priprema.



Tagovi

GNK DinamoMartin BaturinaArijan AdemiMauro PerkovićDario Špikićnogometni klub VardarLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti