Marko Lukunić/Pixsell
Marko Lukunić/Pixsell

Germanijak doznaje: Bočkaj se vratio u Dinamo i čekao transfer. A onda se ozlijedio na treningu!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 12.07.24. | 12:10

Bočkaj je službeno i dalje Dinamov igrač, ali sve je bilo spremno za odlazak u Tursku. No, sad ga čeka oko šest tjedana pauze i neizvjesno je gdje će nastaviti karijeru

Petar Bočkaj i dalje je, službeno, Dinamov igrač. No, u Maksimiru na njega ne računaju, nije s Modrima na pripremama u Austriji. Ipak, s obzirom da je još pod ugovorom s klubom, morao se ovaj tjedan pojaviti u Maksimiru, trenirati po planu na pomoćnim terenima, dok ne nađe novi klub. I, sve je, praktički, bilo spremno za transfer, Bočkaj je na stolu imao ponudu turskog prvoligaša Gaziantepa, dogovarali su se zadnji detalji, za koji dan trebao je Bočkaj odletjeti u Tursku i potpisati ugovor.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

No, doživio je Bočkaj neviđeni peh. Na treningu, na umjetnoj travi, ozlijedio je metatarzalnu kost i čeka ga šest do osam tjedana pauze. Naravno, transfer je u ovom trenutku 'propao', odnosno, vrlo je neizvjesno hoće li se ostvariti, Turci traže pojačanja i pitanje je imaju li vremena čekati njegov povratak na travnjak. Baš velika nesreća! Bočkaj je, podsjetimo, prošlu sezonu odigrao u ciparskom Pafosu, s kojim je osvojio i Kup. Ciprani su ga željeli otkupiti, ali im je milijun eura bilo previše, Bočkaj je, u dogovoru s Dinamom, radio na novom transferu i bio mu je vrlo blizu. A sad mora pauzirati u najgorem trenutku i neizvjesno je gdje će nastaviti karijeru!



Tagovi

Petar BočkajGNK DinamoGaziantepLjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti