EXPA/ Eibner/ Florian Wiegan
EXPA/ Eibner/ Florian Wiegan

Germanijak doznaje: “Bjelicu nitko nije kontaktirao oko Hajduka”

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.05.24. | 17:23

Bjelica je još uvijek pod ugovorom s klubom iz Berlina, ali i da nije - u ovom trenutku nitko ga nije kontaktirao oko te ideje tako da teza kako Hajduk odlučuje "Bjelica ili stranac" ne drži vodu. Barem za sada.

Odjeknula je vijest u eteru da je Nenad Bjelica kandidat za trenera Hajduka! Međutim, Germanijak doznaje iz pouzdanih izvora kako do ovog trenutka apsolutno nitko nije kontaktirao bivšeg trenera Dinama i Osijeka a donedavnog trenera Union Berlina oko eventualnog preuzimanja pozicije trenera kluba s Poljuda. Makar i samo s načelnom idejom.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Doduše, vjerojatno je njegovo ime u križaljkama odgovornih u Hajduku što je i logično obzirom na Bjeličin CV i iskustvo HNL-a. Njegovo ime stalno se spominje u raznim kombinacijama redovito kada Dinamo i Hajduk biraju trenera, ali teza kako u ovom trenutku Hajduk odlučuje “Bjelica ili stranac” jednostavno ne drži vodu. Barem za sada. Možda je riječ o puštanju probnih balona, možda nekome odgovara spominjanje Bjelice.

Na koncu, Nenad Bjelica u Hajduku bi u ovoj situaciji bilo teško i formalno za izvesti obzirom da je još uvijek pod ugovorom s klubom iz Berlina, ali i da nije - nitko nije krenuo prema njemu s tom idejom.



Tagovi

Nenad Bjelica

Ostale Vijesti