Privatni album
Privatni album

Germanijak doznaje: Bišćan ima novi posao. Umjesto u Dinamo, otišao u Katar!

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 07.06.24. | 12:15

Nije tajna da je bivši trener bio želja klupskog čelništva u slučaja otkaza Jakiroviću. No, on je izabrao drugu opciju

Igor Bišćan neće se vratiti u Dinamo, barem ne još neko vrijeme! Bivši trener Modrih postao je novi trener katarskog Al Ahlija. U društvu menadžera Zorana Stojadinovića, Bišćan je u petak stavio potpis na ugovor jednu plus jednu godinu.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Bišćan je, podsjetimo, napustio Maksimir nakon remija s AEK-om u Ateni i ispadanja iz Lige prvaka, nekoliko mjeseci bio je trener saudijskog Al-Shababa, a nakon što je otišao otamo često ga se spominjalo u kontekstu povratka u Dinamo. Nije tajna da su ga novi Dinamovi čelnici, na čelu s predsjednikom Velimirom Zajecom vidjeli kao potencijalnog nasljednika Sergeja Jakirovića, u trenucima dok se još nije znalo hoće li aktualni trener ostati na klupi, priča se i da su ga kontaktirali, ali Bišćan nije bio zagrijan za opciju povratka na 'mjesto nesreće'. Barem ne tako brzo. Sad je ta priča, definitivno, prošlost, Bišćan i njegov stožer trenerski će posao raditi u Kataru, u klubu, koji želi napredak i čiji rezultati u zadnje vrijeme nisu reprezentativni, prošlu je sezonu završio na 10.mjestu (od 12 klubova).

Naravno, Bišćan bi u Kataru trebao i dobro zaraditi, spominje se, neslužbeno, svota od 2,5 milijuna godišnje, ne znamo je li to kompletan ugovor njegovog stožera ili samo njegov dio, u svakom slučaju, nije za baciti!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Igor BišćanGNK DinamoAl Ahli

Ostale Vijesti