Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Germanijak doznaje: Antonio Marin odlazi u Šibenik

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 11.06.21. | 17:30

Šibenik želi još Andrića i Kulenovića.

U petak se na prozivci u Maksimiru nije pojavilo nekoliko igrača koji su nominalno članovi seniorske momčadi. Nije bilo Marina, Đire, Pinta i Đuraseka te njihova imena nisu na popisu s kojim Krznar kreće graditi momčad.

Kako Germanijak saznaje, Antonio Marin dogovorio je sve detalje posudbe u Šibenik. Osnovni uvjet je da ga ondje silno žele i da mu nude minutažu. Sportski direktor Eduardo Zapata „zapeo“ je za Marina i ovo bi mogla biti „win-win“ situacija i za Dinamo i za Šibenik, naposljetku i za Marina koji će nakon Monze i Lokomotive konačno dobiti podršku koju njegov talent zaslužuje.

Saznajemo da on nije jedini koji bi mogao na Šubićevac. Ondje su na popis svojih želja prema Dinamu stavili imena Komnena Andrića i Sandra Kulenovića, no s njima još nije ništa definirano. Treba vidjeti kakve su i njihove želje.

Saznajemo kako Marko Đira za sada ostaje u Lokomotivi gdje je odradio dobru posudbu, adaptirao se i smatra kako mu ostanak ondje nudi bolju perspektivu nego da bude jedan od 40 i nekoliko igrača u Maksimiru.

Što se Đuraseka tiče, on je bio u kombinacijama da preseli u ukrajinski Dnipro-1 gdje je trener Igor Jovičević. Međutim, negdje je realizacija zapela i sjajni veznjak bi mogao ostati u HNL-u, točnije u Gorici koja je pokazala interes.

Alen Lesički


Tagovi

Dinamo ZagrebNK ŠibenikPrva HNLAntonio Marin

Ostale Vijesti