HNK Gorica
HNK Gorica

Germania i Gorica potpisali novi trogodišnji ugovor: “Ponosno ćemo stajati uz njih kao partner”

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 17.07.24. | 13:48

Turopoljci će svoje boje i narednih sezona braniti s klupskim grbom i logom Germanije na dresovima

Nakon još jedne završene HNL sezone u kojoj se Gorica hrabro nosila sa svim hrvatskim prvoligašima, u Turopolju se pripremaju za početak nove sezone u kojoj su ambicije, kao i svake godine, prilično visoke. Goričani još uvijek nisu do kraja kompletirali igrački kadar prve momčadi, ali su zato riješili 'partnersko-sponzorsko' pitanje produživši suradnju s Germanijom.

Time je, na zadovoljstvo obje strane, nastavljen kontinuitet uspješne suradnje između dva prepoznatljiva domaća brenda. Parafe na novi trogodišnji ugovor stavili su direktorica marketinga Germanije Jasmina Batarilo-Ćerdić i predsjednik HNK Gorica Nenad Črnko.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

"U ime Germanije sa zadovoljstvom potvrđujem da ćemo nastaviti suradnju s HNK Gorica. Prije svega želim zahvaliti predsjedniku kluba Nenadu Črnku, ali i cijelom klubu na prepoznavanju Germanije kao vrijednog i kvalitetnog suradnika u ostvarivanju sportskih uspjeha već dugi niz godina i radujem se budućnosti u kojoj ćemo i dalje, sigurna sam, uspješno surađivati. Čestitam Gorici na odličnoj protekloj sezoni, a nadamo se da će svaka iduća biti sve uspješnija. Germania će i dalje ponosno stajati uz njih kao partner", rekla je Jasmina Batarilo-Ćerdić, direktorica marketinga Germanije.

Svoje zadovoljstvo novim ugovorom ne krije niti predsjednik kluba iz Turopolja.

„Nakon svih dosadašnjih uspješnih godina suradnje sa sponzorom kao što je Germania, jedini logičan slijed bio je nastavak naše suradnje. Sretan sam što smo potpisali novi trogodišnji ugovor i što Germania vidi Goricu kao projekt vrijedan ulaganja i kao brend vrijedan marketinške suradnje. Gorica će se truditi i rezultatima privući dodatnu pažnju kako na sebe tako i na naše sponzore, među kojima i Germaniju, kako bismo zajedno gradili uspješno poslovno okruženje za obje strane u što širim okvirima. Ako je suditi po dosadašnjoj suradnji, vjerujem da su pred nama sjajne tri godine”, istaknuo je Črnko.

Osim Germanije, medijski partner Gorice u idućoj sezoni bit će i specijalizirani sportski portal Germanijak.hr na kojem svakodnevno, još od 2014., možete čitati najvažnije vijesti i tekstove o klubu.



Tagovi

HNK GoricaHrvatska nogometna ligaHNLgermaniaGermania Sport kladionicaSponzorira Germania Sport Kladionica

Ostale Vijesti