Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Gattuso prije puta: “Strah nam ne donosi ništa, za Derbi je potreban veliki Hajduk“

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 12.09.24. | 15:39

Trener Bijelih najavio susret u Zagrebu

Gennaro Gattuso je ipak dao izjavu za medije prije Derbija s Dinamom, prvi put će biti na klupi Hajduka protiv najvećeg rivala.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Nije bilo klasične konferencije za medije, ali je Hajduk ipak svojim kanalima plasirao izjavu koja se tiče samog susreta.

Očekuje Vas velika utakmica?

„Igramo s momčadi koja je naviknula na ovakav tip utakmica. Dugi niz godina osvajaju prvenstva. Bit će teška utakmica za koju su potrebni veliki Hajduk s jakim mentalitetom. Trebamo odigrati bez straha, ali sa spoznajom da će za nas biti težak susret. Treba otputovati i odigratti u Zagrebu s osobnošću.“

Jesu li Vaši igrači spremni odigrati veliku utakmicu?

„Mislim da momčad na početku sezone radi dobre stvari. Žao mi je što je u stanci nedostajalo dosta igrača koji su bili u reprezentacijama. No tko je bio ovdje je radio puno i dobro. Napunili smo noge benzinom. Ponavljam, a momčad to zna, treba otići gore i odigrati s karakterom. Strah nam ne bi donio ništa.“

U prošlom susretu je bilo izostanaka... Nedostajao je Bamba, nije bilo Šarlije, vraća se jedan od stožernih igrača Uremović?

Dobro je da su svi oni u konkurenciji, ali kad si neko vrijeme izvan terena, sve ovisi kako je stanje nakon toga. Povratak Uremović je jako važan, iako je Elez dao svoj doprinos i zadovoljni smo. Bolje je imati što više igrača na raspolaganju u ovom trenutku. Moraju se još malo oporaviti“, kazao je Gattuso o Derbiju. (dku)



Tagovi

Gennaro GattusoHajdukGNK DinamoDerbiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti