Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Gattuso (ne)će govoriti prije Dinama

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 12.09.24. | 09:07

Hajduk je odlučio da neće održati uobičajenu konferenciju za medije uoči utakmice u Zagrebu

Trener Hajduka Gennaro Gattuso neće imati uobičajenu konferenciju za medije prije utakmice s Dinamom.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Iz Hajduka su se odlučili na šutnju kako treneru ne bi bio skinut fokus s Derbija nakon svih događanja u klubu, otkaza sportskom direktoru Nikoli Kaliniću koji je ga je doveo, pa potom javno prozvao predsjednika, NO i govorio o modelu upravljanja, da bi mu Ivan Bilić na izvanrednoj konferencije za medije odgovorio.

Puno bi pitanja bilo usmjereno na Gattusov odnos s Kalinićem, temu koju je načeo sportski direktor da Marko Livaja i Lovre Kalinić kvare atmosferu u svlačionici te su navodno najveći problem, pa je najlakše bilo, inače razgovorljivog Gattusa, poštedjeti javnog istupa na koji klub i nije obvezan prije utakmice, ali je to sasvim uobičajena praksa.

Tako ćemo za Gattusove riječi ostati uskraćeni do završetka utakmice u Maksimiru, a valja vidjeti kako će sve skupa proći i hoće li se opet 'otvoriti' kao nakon što je poslije remija u Kranjčevićevoj govorio o Ivanu Perišiću...

Naravno, postoji mogućnost da će ipak u Hajduku snimiti izjavu vezanu isključivo za utakmicu te je objaviti tijekom četvrtka....(dku)



Tagovi

Gennaro GattusoHajdukkonferencija za novinareIvan BilićNikola KalinićMarko LivajaLovre KalinićNadzorni odbor HajdukaGNK DinamoIvan PerišićDerbiHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti