Luka Stanzl/Pixsell
Luka Stanzl/Pixsell

Gabriel Vidović ima novi klub, ostaje u Bundesligi

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 30.08.24. | 08:39

Najugledniji njemački transfer insajder javlja sve detalje

Mladi hrvatski reprezentativac Gabriel Vidović ipak će promijeniti klub u smiraj prijelaznog roka. Kako javlja Florian Plettenberg, a u pitanju je najugledniji njemački transfer insajder, Vidović seli u Mainz!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Radi se o posudbi do kraja sezone, nakon čega će Mainz imatio priliku otkupiti Vidovićev ugovor od bavarskog velikana.

Liječniči pregled zakazan je za danas, a posudba u Mainzu bit će izvrsna prilika za Vidovića da nastavi s dobrim igrama koje je pokazao u pripremnom periodu za Bayern. Iako je zabio dva pogotka u prijateljskim utakmicama protiv Tottenhama i Tirola, ipak se nije uspio izboriti za mjesto u momčadi pod vodstvom Vincenta Kompanyja.

Podsjetimo, Vidović je prošlu sezonu proveo na posudbi u Dinamu. Zagrebački klub to je platio 500 tisuća eura te je ponudio 1.7 milijuna eura kako bi ga otkupio, no Bayern nije prihvatio jer je tražio dvostruko više. Vidović je u Dinamu upisao 40 nastupa, devet pogodaka i četiri asistencije. Ranije u karijeri bio je na posudbi u nizozemskom Vitesseu te je igrao za drugu momčad Bayerna. Za U21 reprezentaciju Hrvatske upisao je 16 nastupa i zabio dva pogotka. (I.M.)



Tagovi

BundesligaMainzGabriel VidovićBayern

Ostale Vijesti