Fiorentina
Fiorentina

FOTO/VIDEO Pongračić predstavljen u Firenci: „Nadam se da ćemo biti u vrhu i osvajati trofeje“

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 19.07.24. | 14:56

Hrvatski stoper ovjerio ugovor s Violama

Marin Pongračić i službeno je ovjerio ugovor s Fiorentinom. Viole su Lecceu za taj posao, barem prema stranici Transfermarkt, na račun uplatili 15 milijuna eura uz mogućnost dodatnog milijuna ovisno o bonusima.

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Hrvatski reprezentativni stoper će zarađivati preko dva milijuna eura neto po sezoni, a kako piše talijanski Tuttomercato, Pongračić je mogao odabrati i Rennes koji je Lecceu ponudio isti novac kao i Fiorentina, ali je na koncu presudila igračeva želja da preseli u Firencu.

„Presretan sam što sam došao ovdje, ovo je veliki klub kojeg pratim godinama. Predivno uređen, predivan stadion, bez riječi sam“, rekao je Hrvat po dolasku pa dodao:

„Igrao sam za brojne klubove, ali nikada nisam vidio ovakav sportski centar. Deset terena, stadion, sobe, nevjerojatno“.

Pongračić je i najavio navijačima što mogu očekivati od njega.

„Igramo s dosta kontakta, jak sam u duelima. Nisam spor za svoju visinu i konstituciju i znam igrati s loptom. Imam jak karakter“, pojašnjava 26-godišnjak

Ciljevi za sezonu?

„Želim igrati u jakoj momčadi i biti na vrhu. Razmišljam i o hrvatskoj reprezentaciji. Ali najvažnije je da napredujemo iz dana u dan i nadam se osvojiti što više trofeja“.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Marin PongračićFiorentinaSerie ALjetni prijelazni rok 2024.

Ostale Vijesti