Ansis Ventins/PIXSELL
Ansis Ventins/PIXSELL

FOTO/VIDEO Gvardiol, Ćaleta-Car i Erlić trenirali odvojeno, Šutalo na magnetu!

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 07.10.24. | 18:35

U Maksimiru je reprezentacija odradila prvi trening tijekom priprema za sudare sa Škotskom i Poljskom.

Padaline protekli tjedan načele su travnjak na Hitrec-Kacijanu te je Zlatko Dalić prvi trening tijekom priprema za sudare sa Škotskom i Poljskom odradio na travnjaku koji nosi ime Zlatka Cice Kranjčara.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Na teren su izašli svi igrači koji su pozvani osim Kovačića koji je dobio slobodno zbog privatnih obaveza, odnosno Gvardiola, Ćalete-Cara i Erlića koji su ostali trenirati u teretani. Nije bilo niti Josipa Šutala koji je otišao na pregled magnetskom rezonancom koji će pokazati prirodu njegove ozljede i hoće li ostati u krugu reprezentacije ili će se vratiti u Amsterdam sanirati ozljedu.

Bivše suigrače došao je pozdraviti i Dejan Lovren, a trening je vrlo brzo napustio treći vratar Dominik Kotarski koji se zaputio u svlačionicu nakon dvadesetak minuta. O čemu je točno riječ, nismo uspjeli saznati ali eventualna ozljeda bila bi zapravo najmanji problem obzirom da su u krugu reprezentacije Dominik Livaković koji je neosporna "jedinaca" Vatrenih, odnosno Ivica Ivušić koji se vratio u konkurenciju nakon što je posljednju akciju bio na pretpozivu. Podsjetimo, reprezentacija će do Škotske odraditi punih pet treninga na Maksimiru. Utakmica sa Škotima je u subotu, a reprezentacija će potom u ponedjeljak put Poljske gdje ih dan kasnije čeka ogled s domaćinima u Varšavi.

Oglas

Liga nacija (A), skupina 1

Subota, 12. listopada

Hrvatska – Škotska, 18.00

Poljska – Portugal, 20.45

Utorak, 15. listopada

Poljska – Hrvatska, 20.45

Škotska – Portugal, 20.45

ODIGRAJ ODMAH!



Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HNSVatreniHrvatska nogometna reprezentacijaLiga nacija

Ostale Vijesti